PENIBIL: Carmen Avram se face de râs la Bruxelles! Provincialism PSD-ist și spaime caraghioase


PENIBIL: Carmen Avram se face de râs la Bruxelles! Provincialism PSD-ist și spaime caraghioase

Abia parașutată la Parlamentul European, pentru a se acredita ca europarlamentară după o campanie electorală în care a revărsat numai populisme și discursuri anti-europene, reușind chiar și performanța de a fi fugărită prin centrul Iașului de cetățeni înfuriați, PSD-ista Carmen Avram nu mai știe pe ce lume trăiește.

Concret, ea mărturisește, într-o postare pe Facebook, că o plictisește birocrația de la Bruxelles și că se teme că se va rătăci prin imensitatea Parlamentului European, fapt care a stârnit ironiile scriitorului și jurnalistului Dan Alexe, bun cunoscător al uzanțelor și procedurilor europene, acesta avertizând că recenta europarlamentară PSD este cel puțin paralelă cu tot ceea ce se întâmplă la Bruxelles, neînțelegând absolut nimic din procedurile pe care trebuie să le urmeze.

Podul.ro vă prezintă comentariile lui Dan Alexe.

”Ce-a înțeles Carmen Avram…

Carmen Avram a venit să se acrediteze ca europarlamentar PSD și scrie pe FB:

<Birocrație şi întâlniri informative, deocamdată, dar trecem noi curând şi la treburi serioase. Până atunci, va trebui să învăț această clădire imensă, un fel de oraş în oraş, în care toata lumea se rătăceşte, chiar si dupa ani de muncă.>

De ce n-a înțeles ea nimic din ce are de făcut?

1. <Birocrația> este esența muncii de parlamentar european, care n-are nimic glamour, așa că nu pufnești din prima zi c-ai dat de birocrație.

2. Zice: -- <Această clădire imensă, un fel de oraş în oraş, în care toata lumea se rătăceşte, chiar și după ani de muncă”???… Păi tu ești presupusă a ști unde-i biroul tău, unde-i cantina și care e liftul pentru sala de reuniuni, nu ți-a cerut nimeni să te plimbi pe la etaje, prin birourile altora.

3. Nu se rătăcește nimeni acolo, etajele sunt numerotate, mai e și o împărțire alfabetică, iar fiecare birou are pe ușă, cu litere latine, numele europarlamentarului respectiv, din păcate chiar și al tău”, scrie Dan Alexe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.