Ciprian Ciucu o taxează pe Firea pentru felul în care își bate joc de cultură: "A tocat 3 ani zeci de milioane de euro pe târguri și concerte de doi bani, pseudo-cultură!"


Ciprian Ciucu o taxează pe Firea pentru felul în care își bate joc de cultură: "A tocat 3 ani zeci de milioane de euro pe târguri și concerte de doi bani, pseudo-cultură!"

Consilierul general al Primăriei Capitalei din partea PNL, Ciprian Ciucu, o acuză pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, că a „tocat” în 3 ani „zeci de milioane de euro pe târguri și concerte de doi bani, pseudo-cultură, umflând buzunarele unor firme «de evenimente», dar își bate joc de instituțiile de cultură, de artiștii și angajații acestora.

Ciprian Ciucu s-a revoltat la adresa Gabrielei Firea, iritat de tăierile din bugetul pentru instituțiile de cultură din București, după ce mai mulți artiști și angajați vor fi dați afară din lipsă de fonduri. 

Redăm postarea lui Ciprian Ciucu:

Ceea ce este strigător la Cer în cazul instituțiilor de cultură din București, ale căror artiști și lucratori vor fi dați afară, este faptul că Firea și paraziții au tocat 3 ani zeci de milioane de euro pe târguri și concerte de doi bani, pseudo-cultură, UMFLÂND BUZUNARELE unor firme "de evenimente"!

Vă mai aduceți aminte de Festivalul Rodica Popescu Bitanescu?

Vă mai aduceți aminte de concertul acela din Parcul Izvor, fără spectatori, prin fața scenei trecând biciclete în viteză?

Vă mai aduceți aminte de festivalurile de folclor cu mici, cârnați și bere gratis?

Dar de iepurașii de Paște?

Dar de costul concertelor de Revelion?

Dragi artiști, aveți cuvântul.

PS. Primăria Capitalei nu a depus niciun proiect pe POR 2014-2028, pentru a lua bani pentru reabilitări și puneri în circuitul turistic a obiectivelor de patrimoniu cultural!

PS. Pe zona culturală mandatul lui Firea a fost la fel de dezastruos ca și în domeniile trafic/calitate aer sau RADET”, a scris Ciprian Ciucu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.