EXCLUSIV FINA izgonitei Anca Alexandrescu se ocupă de COMUNICAREA Guvernului Dăncilă


EXCLUSIV FINA izgonitei Anca Alexandrescu se ocupă de COMUNICAREA Guvernului Dăncilă

Deși controversata consilieră Anca Alexandrescu a fost izgonită în mod oficial de Viorica Dăncilă, atât de la Palatul Victoria cât și de la butoanele comunicării PSD, fina acesteia – tânăra Cristina Postolache – se ocupă, potrivit surselor Podul.ro, de comunicarea Guvernului cu presa. Ceea ce înseamnă că, indirect, Anca Alexandrescu rămâne în ”firmă”, în pofida animozității Vioricăi Dăncilă.

Pentru neofiți, precizăm că juna Cristina Postolache a lucrat la PSD București în perioada în care liderul organizației era Marian Vanghelie.

Ulterior, o regăsim angajată la Primăria Capitalei, în epoca lui Sorin Oprescu, pe care Anca Alexandrescu l-a consiliat în aventura prezidențială eșuată mai mult decât lamentabil. De altfel, pe Oprescu – condamnat, în primă instanță, la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare, pentru fapte de corupție – și Anca Alexandrescu îi leagă o veche prietenie.

Potrivit surselor citate, Postolache și Alexandrescu sunt asociate într-o firmă.

Vă amintim că Adevărul a dezvăluit, înainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea, motivele pentru care Viorica Dăncilă nu o mai suporta deloc pe Anca Alexandrescu: ”cerberul” lui Dragnea îi controla și-i spiona întâlnirile, totodată cauzându-i noi probleme de comunicare, pe lângă numeroasele deja existente.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.