Carmen Dan, pregătită să fugă de protestatari. Ministrul de Interne și-a luat un SUV de câteva zeci de mii de euro


Carmen Dan, pregătită să fugă de protestatari. Ministrul de Interne și-a luat un SUV de câteva zeci de mii de euro

Carmen Dan și-a cumprat o mașină ”de bugetar”, un SUV premium care are un preț de plecare de la 40.000 euro, conform declarației de avere publicată pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, și-a cumpărat o mașină a cărei preț depășește 40.000 de euro din veniturile de „bugetar”. 

Conform declarației de avere publicată pe site-ul M.A.I, este vorba despre un Audi Q5, un „SUV premium din clasa medie”, cum mai este prezentat de producători.

Cu 251 CP, Carmen Dan poate fugi liniștită de protestatari, însă va trebui să fie atentă la radarele din drumul spre Videle.

Declarația de avere a ministrului de Interne poate fi văzută AICI

În 2018, Carmen Dan a câștigat 155.047 lei din salariul de ministru, ceea ce înseamnă aproximativ 13.000 lei pe lună.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.