Paralelul Cozmin Gușă: un ”papagal modest” pe care securistul Iulian Vlad l-a făcut ”analist” politic. ”Cum ajung toți idioții la televizor”


Paralelul Cozmin Gușă: un ”papagal modest” pe care securistul Iulian Vlad l-a făcut ”analist” politic. ”Cum ajung toți idioții la televizor”

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) îi transmite controversatului Cozmin Gușă, pe Facebook, că în loc să mintă și să rostogolească mizerii securistice pe sticla Realității TV, mai bine s-ar apuca să își scrie memoriile cu titlul ”Cum a reușit securistul Iulian Vlad să facă dintr-un papagal modest un mare analist politic”.

Vă prezentăm comentariul lui Mircea Marian.

”Să-i spună cineva lui nenea cozmin g. că basmul cu super-mama Coldea, care a făcut nu știu câti președinți de țară, a nășit nu știu câte partide și l-a născut pe Barna într-o peșteră din munții Carpați, înainte de a-l face mare politician, nu-l mai crede nici tanti Viorica din Videle. Livache, dacă ar recita iar piesa astea la clubul cultural din Rahova, și-ar lua numai coji de banană peste sfeclă.

Nenea Cozmin G. mai bine îi lasă basmul ăsta martirului pleșcoianu și se apucă de cartea “Cum a reușit securistul Iulian Vlad să facă dintr-un papagal modest un mare analist politic”. Lumea ar fi interesată să înțeleagă cum ajung toți idioții la televizor, iar cum țara e plină de idioți care se visează guru, probabil că s-ar și vinde”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.