PNL și-a completat conducerea pe București. Noii lideri ai filialelor de sector


PNL și-a completat conducerea pe București. Noii lideri ai filialelor de sector

PNL București și-a ales complet noua conducere. După ce Violeta Alexandru a fost votată în luna iunie, în BEx, în funcția de președintă a PNL București, în cursul zilei de luni a fost validată noua componență a liderilor de sector, cât și configurația noului Biroul Executiv pe capitală. 

Noii lideri de sector:

Sector 1: Sebastian Burduja- 27 voturi pentru, unul împotrivă
Sector 2: Monica Anisie- 28 voturi pentru
Sector 3: Antonel Tanase
Sector 4: Pavel Popescu- 24 voturi pentru, 2 abţineri, 2 împotrivă
Sector 5: Cristian Bacanu- 27 voturi pentru, o abţinere
Sector 6: Ciprian Ciucu- 28 voturi pentru

Componența Biroului Executiv al PNL Bucuresti: Bogdan Glăvan, Victor Picu, Ovidiu Raețchi, Daniel Ciungu, Dragos Dincă și Cristina Trăilă. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.