Raluca Turcan: "În foarte scurt timp Laura Codruța Kovesi va prelua funcția de procuror-șef european!"


Raluca Turcan: "În foarte scurt timp Laura Codruța Kovesi va prelua funcția de procuror-șef european!"

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a transmis că Laura Codruța Kovesi va prelua în scurt timp funcția de procuror-șef al Parchetului European și are încredere că inclusiv Ministerul de Externe al României se va răzgândi și o va susține. 

Redăm mesajul liberalei Raluca Turcan:

"În foarte scurt timp Laura Codruța Kovesi va prelua funcția de procuror-șef european!

Negocierile purtate de Președintele României la Consiliul European, cât și întâlnirile dintre reprezentanții PNL cu partenerii noștri din Parlamentul European dau rezultate. Tot mai multe state susțin candidatul român la această funcție înaltă la nivel european.
PNL s-a angajat să poarte negocieri și să convingă cât mai mulți membri ai Consiliul Uniunii Europene pentru a o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de prim-procuror european.

Am încredere că și Ministerul de Externe al României se va răzgândi și va susține candidatura doamnei Kovesi pentru acest post", a scris Raluca Turcan pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.