Un disident anticomunist îl DESFIINȚEAZĂ pe Daea: MINTE ca pe vremea revoluției agrare a lui Ceaușescu!


Un disident anticomunist îl DESFIINȚEAZĂ pe Daea: MINTE ca pe vremea revoluției agrare a lui Ceaușescu!

Disidentul anticomunist și jurnalistul Neculai Constantin Munteanudin 1980, principala voce a postului Radio România Liberă din München – îl ironizează spumos, pe Facebook, pe controversatul ministru PSD-ist Petre Daea, fost lucrător în guvernul PCR, despre care avertizează că folosește cu nesaț aceleași minciuni învățate și exersate încă de pe vremea noii revoluții agrare a dictatorului Nicolae Ceaușescu.

”Un conducător auto în vârstă de 68 de ani a fost prins la volan, în Suceava, cu un permis eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România. Acesta le-a spus polițiștilor că nu are alt permis și nu știa că trebuia să îl schimbe.

Nu e sigurul uitat de Dumnezeu în funcție sau pe drumurile țării. Primul e Petre Daea. Ăsta conduce treburile agriculturii românești cu minciuni învățate și exersate încă de pe vremea noii revoluții agrare a lui Nicolae Ceaușescu”, scrie Neculai Constantin Munteanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.