Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise la Caracal: Procurorul de caz a dispus ca polițiștii să nu intre până la ora 6:00!


Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise la Caracal: Procurorul de caz a dispus ca polițiștii să nu intre până la ora 6:00!

Alexandra Măceșanu, fata ucisă la Caracal, era neopata președintelui Asociației pentru Implementarea Democrației, Alexandru Cumpănașu. 

CITIȚI ȘI: Adolescenta superbă din Caracal pe care o caută o țară întreagă ar fi victima unui criminal în serie. Mai multe cadavre carbonizate au fost găsite la locuința acestuia

Alexandru Cumpănașu a vorbit la mai multe posturi de televiziune despre tragedia de la Caracal, despre incompetența autorităților și a precizat că procurorul de caz a fost și el de vină pentru intervenția mai mult decât lentă a polițiștilor. Polițiștii au intervenit abia la ora 6:00, deși se aflau în fața curții de la ora 4:00. Tototdată, Alexandru Cumpănașu a informat că va face plângere împotriva polițiștilor și procurorilor pentru felul impardonabil prin care au intervenit. 

CITIȚI ȘI AICI: Crima din Caracal. Avocat: Polițiștii puteau să intre fără ordin de percheziție pentru a salva fata!

„Îmi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre şefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Şi o să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi. Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre, a spus Alexandru Cumpănaşu.

„Oamenii ăştia au stat de la 3 la 6 pentru că nu e caz de flagrant? Indivizii ăştia îşi bat joc de un copil, stau la poartă când se aud ţipete din interior? Eu nu mă las până când fiecare dintre ei nu va intra în puşcărie sau vor plăti cu ceva ca să simtă nemernicii. Revolta e atât de mare încât nu vreau să îi văd pe stradă. A sunat la 112 de la alt număr, nemernicii ăştia nici măcar nu au verificat până la 12 noapte am spus eu să confrunte cu tatăl fetei pentru că nu credeau că e Alexandra cea care a sunat. Avem timp de probe de voce când este un copil răpit? Nu. Ce au făcut până au intervenit şefii de la Bucureşti? Nimic. Au stat lângă poartă şi fata era masacrată în casă. Săteau poliţiştii cu procurorii şi nepoata mea era masacrată. (...) Erau aşa de proşti şi neinstruiţi, de amatori, încât nu au făcut confruntarea decât foarte târziu între tatăl fetei, vărul meu, şi vocea fetei pentru a indetifica cât mai repede. (...) Să se ducă acasă în frunte cu şeful STS. (...) Am spus că voi face plângere penală faţă de procurori, poliţişti, faţă de toţi nemernicii care au omorât un copil şi îl au pe conştiinţă”, a declarat Alexandru Cumpănaşu şi la Antena 3, citat de Mediafax.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.