Pentru a eradica Ciuma Roșie, România are nevoie de un președinte de dreapta. Onest. Fidel valorilor tradiționale!


Pentru a eradica Ciuma Roșie, România are nevoie de un președinte de dreapta. Onest. Fidel valorilor tradiționale!

Acum câteva zile, presa română a publicat o știre despre ampla campanie din Polonia pentru “zone libere de ideologia LGBT”. Campania este susținută de o importantă gazetă din acea țară, de partidul de guvernământ și de premierul polonez. Cine vrea să-i taxeze drept “extremiști” pe polonezii sătui de presiunile comunității gay, nu are decât, dar îi spun că nu pricepe nimic. Este reacția firească a unui popor creștinat încă din anul 966, într-o țară în care biserica catolică, condusă de papa Ioan Paul al II-lea, a rezistat eroic regimului comunist. Este reacția firească a unui popor creștin care a respins ferm ateismul comunist, iar acum se apără de atacul brutal al noii stângi sexo-marxiste.

Același lucru se va întâmpla și în România: mai devreme sau mai târziu, majoritatea creștină va răspunde ofensivei LGBT. Referendumul pentru familie a eșuat fiindcă Satana de Teleorman a încercat să-l confiște și să-l folosească electoral, iar imensa majoritate a creștinilor români, oameni care respectă învățătura biblică “Să nu furi”, nu au vrut să fie asociați cu Ciuma Roșie. Dar asta nu înseamnă că acesti oameni și-au abandonat credința și vor accepta regulile impuse de comunitatea gay.

De aceea, eu cred că această campanie pentru desemnarea viitorului președinte al Românie trebuie să fie în primul rând despre valori: creștinism, familie, patriotism și cinste. Nu va exista o construcție solidă post-PSD, nu vom destrăma răul făcut de securist-comuniștii care au condus România în ultimii 30 de ani, decât dacă în fruntea țării vom avea un om respectă valorile tradiționale ale poporului român. Acum, că Liviu Dragnea – cel care încercase să confiște aceste teme – este la pușcărie, cred că suntem datori să avem o discuție onestă: România are nevoie de un președinte creștin, fidel valorilor tradiționale, sau de un oportunist care nu crede în nimic, în afară de propria sa bunăstare? Să amintim cum au fost jigniți inutil milioane de creștini, și de președintele Iohannis, și de candidatul oficial al noii stângi, Dan Barna. “Românii au dat o lecţie imensă acestor infatuaţi care au propagat ura şi, pur şi simplu, cum se spune mai popular, i-au tratat cu flit”, a spus, cu aroganță, președintele Iohannis.

Aproape aceleași cuvinte și din partea lui Dan Barna: “Acest referendum nu face decât să satisfacă orgoliul, temerile sau infatuarea!”.

Ca om de dreapta, creștin și susținător ferm al familiei tradiționale, vă spun că renașterea poporului român și reconstrucția țării nu va putea fi făcută decât de un lider care este alături de majoritate. Oportuniștii care vor încerca să impună regulile unei minorități agresive vor eșua. Iar România, după 30 de ani de jaf și conducere incompetentă, nu mai are timp pentru încă un experiment ratat. România nu-și poate permite să schimbe stânga securisto-coruptă, reprezentată de PSD, cu stânga sexo-marxistă. România are nevoie de un regim de dreapta. Creștin. Fidel majorității poporului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.