SCANDAL mizerabil în PSD: Dăncilă, înspăimântată de apropierea 10 August. Crimele de la Caracal și abjecția pesediștilor EXCLUSIV


SCANDAL mizerabil în PSD: Dăncilă, înspăimântată de apropierea 10 August. Crimele de la Caracal și abjecția pesediștilor EXCLUSIV

Premeditarea politizării abominabilelor crime de la Caracal și tranșarea rectificării bugetare – la presiunea baronilor și a primarilor care au dat cu pumnul în masă – au reprezentat, potrivit surselor Podul.ro, principalele teme de discuție în CEx-ul de luni al PSD.

Aceasta în condițiile în care lichelismul, nesimțirea, incompetența criminală și populismul larvar al autorităților, al instituțiilor și al politicienilor puterii, care au cauzat eșecul grotesc al statului român în acest caz răvășitor, au dus în pragul revoltei o Românie întreagă, șocată și îndurerată de uciderea celor două tinere, Alexandra și Luiza.

Halucinant și scandalos de-a dreptul este că o serie de lideri pesediști au găsit de cuviință să se reproducă în CEx, pretându-se să dea glas celor mai mizerabile conspirații posibile – mai exact, au insistat că în spatele nenorocirilor de la Caracal s-ar afla… serviciile secrete care ar avea obiectivul de a răsturna PSD de la guvernare.

Așadar, țara arde, iar lideri ai PSD dau vina pe așa-zisul stat-paralel, la fel ca după carnagiul de la ”Colectiv”! Avem de-a face cu o nouă mizerie obscenă care batjocorește memoria victimelor nevinovate a căror salvare a fost ratată de statul corupt, incompetent, indiferent și pesedizat până peste poate. O mizerie generalizată care demonstrează, fără să mai fi fost nevoie, că nimic, dar absolut nimic nu s-a schimbat.

Mai mult chiar, având în vedere revolta socială și tensiunile stârnite de crimele de la Caracal, prezidențiabila Viorica Dăncilă și-a manifestat spaima, în CEx, că starea de lucruri ar putea degenera, cu atât mai mult în perspectiva manifestației din 10 august, astfel încât PSD să se prăbușească de la guvernare.

Sursele citate precizează că Viorica Dăncilă le-a reproșat baronilor că au dat bir cu fugiții și nu au comunicat în vederea apărării publice a PSD. La aceste săgeți a răspuns Ionel ”Ciorăpel” Arsene, care a ridicat din umeri și a citat-o din amintire pe Dăncilă, care declarase oficial că nimeni nu trebuie să politizeze ororile de la caracal. ”Ați fost și sunteți prea cuminți!”, s-a ofuscat Dăncilă. În această ordine de idei, este de așteptat ca pesediștii să iasă în haită, zilele acestea, ca să-și dea cu părerea despre crimele de la Caracal.

Congresul PSD va fi convocat pe 24 august, pentru a lansa cu surle, trâmbițe și populisme candidatura la Cotroceni a Vioricăi Dăncilă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.