Caramitru, ACUZAȚII grave: interlopii din Olt/Caracal, CONECTAȚI direct cu PSD-iștii Stănescu, Iordache și Vâlcov!


Caramitru, ACUZAȚII grave: interlopii din Olt/Caracal, CONECTAȚI direct cu PSD-iștii Stănescu, Iordache și Vâlcov!

USR-istul Andrei Caramitru îi acuză în termeni duri, pe Facebook, pe ”greii” PSD-iști Paul Stănescu, Florin Iordache și Darius Vâlcov că sunt mănâ-n mână cu interlopii din Olt/Caracal, familiile PSD-iste fiind întrepătrunse cu cele mafiote de-a lungul întregului județ. Nici cuplul Olguța Vasilescu-Claudiu Manda nu scapă de săgețile economistului.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Andrei Caramitru.

”Haideți să ne uităm la monstru direct în față. Interlopii din Caracal (și Olt) sunt DIRECT conectați de marii șefi ai PSD-ului. E cumplit.

Familiile de politicieni PSD care stăpânesc Oltul sunt: Stănescu, Iordache, Ciocan și Vâlcov (mai multe detalii AICI). 

Interlopii mari din Olt/Caracal sunt: clanul lui Bercea “Mondialu”, Remus Rădoi “Codiță”, care are o “firmă” de bodyguarzi în Caracal, mafia libaneză din Caracal, rețeaua rusească din Slatina. Îi luăm pe rand. Mai avem și Craiova (care e la 40 km de Caracal), unde sunt Olguța și Manda și alte clanuri.

Iordache și mafia libaneză din Caracal

* Iordache este direct înrudit cu șeful mafiei libaneze din Caracal – “Rico”. Care a mai fost și arestat – probleme mari...

Paul Stănescu, frații Ciocan și Remus Rădoi “Codiță” din Caracal

* Frații Ciocan au TelDrum-ul local din Olt (au câștigat 77 milioane de euro din contracte cu statul). Controlează, împreuna cu Paul Stanescu, și CE Oltenia. Unul din frații Ciocan a fost condamnat la 5 ani de pușcărie în 2015.
* Remus Rădoi este un interlop care controlează rețelele de protecție din Caracal. S-a bătut în săbii de mai multe ori prin Caracal. De exemplu – în 2009 cu clanurile de romi (primarul de atunci al PSD a spus că era, de fapt, o reglare între grupările din PSD, Rădoi fiind susținut de Stănescu și Ciocan). În 2019 – cu clanul Cimino, care a apărut subit în Caracal, cu 2 zile înainte de destructurarea unei rețele de proxenetism uriașe din oraș, cu 2 săptămâni înainte de răpirea Luizei.
* Remus Rădoi a primit un contract de milioane pentru “paza” CE Oltenia. Toți știm că furtul din combinate se face cu sau prin complicitatea firmelor “de pază”.

Vâlcov, Bercea Mondialu (prin Băsescu) și mafia rusească din Slatina

* Bercea controla toată mafia din Olt până prin 2012/2014. De atunci posibil să își fi pierdut influența.
* Știm cu toții că s-a înrudit cu Băsescu pentru protecție la vârf
* Primarul din Slatina al lui Băsescu era Vâlcov. Presa spunea că Bercea i-a finanțat campania electorală. Între timp, Vâlcov s-a transferat la PSD.
* Vâlcov are relații privilegiate cu oligarhii mafioți ruși care controlează Alro Slatina. L-a și numit cetățean de onoare al Slatinei pe “patron”.

OUG114 a fost făcută cu Dedicație pentru ruși, în special pentru Gazprom. Cel mai mare importator de gaze rusești este controlat de patronul Alro.

Olguța Vasilescu, Claudiu Manda și interlopii din Craiova

* rețelele din Craiova sunt cele mai puternice din zonă, inclusiv pe proxenetism și trafic de persoane.

* Olguța și Manda au cumpărat “palatul” familiei de la o grupare de interlopi (clanul Topino), se pare la un preț mult subevaluat.

Și ne mai mirăm că legile și tot ce se întâmplă în țară este făcut pentru infractori? Păi, dacă infractorii periculoși sunt partenerii de afaceri ai șefilor PSD? Ei au scris și legile, ei controlează și MAI-ul”, scrie Andrei Caramitru.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.