Revoltător: popa PSD-ist Chris Terheș iese din tomberon ca să se înfrupte din tragedia Alexandrei. Tandem cu unchiul Cumpănașu


Revoltător: popa PSD-ist Chris Terheș iese din tomberon ca să se înfrupte din tragedia Alexandrei. Tandem cu unchiul Cumpănașu

Deși nu face absolut nimic în Parlamentul European, unde se îmbuibă cu indemnizații regești, controversatul popă pesedist Chris Terheș – vedetă Antena 3 și una dintre cele mai virulente goarne ale ofensivei  PSD-ALDE împotriva Justiției – își dă cu părerea ca la bodegă, mai nou, despre abominabilele crime din Caracal, izbind din coate pentru a se înfrupta și el dintr-o tragedie de maximă audiență.

Evident că versatilul oportunist Terheș (cel care i-a jignit în repetate rânduri pe protestatarii #Rezist) dă glas celor mai delirante conspirații adunate de pe internet, sare la beregata procurorilor – toți anteniștii o fac, din motive ce țin de ordinul evidenței și nu datorită cazului ”Caracal” – și susține cu frenezie toate delirurile și fake news-urile rostogolite de Alexandru Cumpănașu.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) taxează cu duritate, pe Facebook, comportamentul de hienă al lui Terheș:

”Apăru din tomberonul lui și frățioru chris terheș, văzând că e rost să ronțăie ceva publicitate de pe urma Alexandrei Măceșanu. Individul e în plină conspirație, împănată cu lecturi libere de pe internet, locul de unde se adapă cu informații științifice orice om serios.

Scârboasă haită de hiene care trag la cadavre, de la cumpănașu la această budincă de orez, terheș. Însă uimirea ar fi fost să lipsească de la ospăț, nu că au părăsit obișnuietele gunoaie din care se înfruptau și au trecut la o chestie mai zemoasă, de maximă audiență.

Scârbe”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.