Viorica pierde un parlamentar. Un senator și-a anunțat demisia din PSD și acuză că democrația nu există în filiala din care a plecat


Viorica pierde un parlamentar. Un senator și-a anunțat demisia din PSD și acuză că democrația nu există în filiala din care a plecat

Senatorul Nicolae Marin și-a anunțat demisia din PSD și din funcția de chestor al Senatului și reclamă că în PSD Galați, cel puțin, nu se poate vorbi despre democrație, căci a fost izolat pentru faptul că a inițiat o serie de dezbateri. 

"Intr-o democrație sănătoasă dezbaterea și competiția sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine in ultima perioadă in PSD Galati au deranjat și am fost izolat.

Pentru binele tuturor am hotărât să renunț la calitatea de membru PSD și la funcția de Chestor al Senatului și voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic.

Le mulțumesc celor care susțin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, in public!", transmite senatorul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.