VIDEO Protestatar agresat de "ospătari" pentru ca "Discotecarul" Teodorovici să plece liniștit de la sediul PSD


VIDEO Protestatar agresat de "ospătari" pentru ca "Discotecarul" Teodorovici să plece liniștit de la sediul PSD

Jurnalista Loredana Diacu de la Epoch Times România a povestit pe pagina sa de Facebook detalii despre un incident petrecut exact după CEx-ul PSD de luni. Potrivit jurnalistei, în timp ce câțiva protestatari îl așteptau pe Teodorovici și-au făcut apariția mai mulți polițiști, iar spiritele s-au încins.

Din grup făcea parte și protestatarul Mihai Dide, iar polițiștii au încercat să-l încătușeze pe Răcaru Ionel și să îi transporte pe aceștia la secție. După mai multe schimburi de replici, polițiștii au abandonat ideea. La sfârșit și-a făcut apariția și „discotecarul” Teodorovici, într-un SUV cu geamul lăsat și cu gura până la urechi.

Redăm integral relatarea Loredanei Diacu:

"Cum ieșim noi de la CEx-ul PSD, la una dintre porti, un mic grup de protestatari îl aștepta pe Teodorovici. Îi puseseră și muzică, o melodie din aia pe placul PSD, marca Arma.

Si cum așteptau ei acolo hotărați, chiar înainte să iasă domnu' ministru, hop și Poliția. Una peste alta, în urma discuțiilor - destul de încinse - polițiștii s-au gândit că n-ar fi rău sa îi ducă pe băieți la secție. Unul dintre protestatari a fost încătușat, să fie băgat în mașina Poliției, ce să mai, chestie serioasă.

Au scăpat până la urmă neduși, invocând legea, arătând că s-au legitimat etc. Și de bine ce au reușit să scape neduși, iese si Teodorovici. În SUV, cu geamul dat jos și cu gura până la urechi în timp ce băieții îi strigau... plăcuțe suedeze.

Le-a răspuns dom ministru ceva, cocos, na, nu s-a lăsat, dar n-am auzit ce spune”, a relatat jurnalista.

Următiți video în cele ce urmează:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.