(C)Iordache și Cătălin Voicu, puși pe fugă de doi cetățeni și un câine. Cele două personaje ale mafiei PSD au fost oprite din combinațiile lor nocturne


(C)Iordache și Cătălin Voicu, puși pe fugă de doi cetățeni și un câine. Cele două personaje ale mafiei PSD au fost oprite din combinațiile lor nocturne

Jurnalista Camelia Tabacu prezintă un episod din serialul PSD, noaptea ca infractorii. Concret, Cătălin Voicu și Florin (C)Iordache au fost surprinși la câțiva pași de un restaurant, pe strada Mircea Vodă, vorbind despre manevrele lor de pesediști. 

La un moment dat, un cetățean i-a recunoscut și a început să îi binecuvânteze cu tot felul de vorbe dulci. Florin Iordache a plecat spre Timpuri Noi, iar Cătălin Voicu a tulit-o printre blocuri, dar a avut o surpriză și în zona respectivă, căci o doamnă l-a recunoscut și a procedat precum primul cetățean care i-a pus pe fugă. Partea hilară e că inclusiv câinele respectivei doamne "lătra și el de să rupă lesa că a înțeles că e rost de hoțomani în zonă".

"Două gioarse politice, Cătălin Voicu și Ciordache, la cămăși albe, se șușoteau, seara asta, în întuneric pe Mircea Vodă, la doi pași de Trattoria Adagio, unde au dat sa intre, dar au renunțat că era prea multă lume pentru combinațiile lor nocturne. I-a recunoscut un prieten care i-a luat la ștăngi printre blocuri că pușlamalele au rupt-o la fugă, unul spre Timpuri Noi, altul pe o străduță mai lăturalnică. I-a recunoscut și o doamnă care plimba câinele și dă-i blesteme, strigăte, înjurături. Câinele lătra și el de să rupă lesa că a înțeles că e rost de hoțomani în zonă. Îmi plac la nebunie poveștile astea în care zdrențele politice fug terifiate de mânia oamenilor pe care i-au călcat cu aroganță în picioare atâtea zeci de ani", relatează jurnalista Camelia Tabacu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.