Încă un demers PSD eșuat: Vrei proiect Start Up Nation ? Găsești pe OLX!


Încă un demers PSD eșuat: Vrei proiect Start Up Nation ? Găsești pe OLX!

Deputatul liberal Dan Vîlceanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care dă în vileag proiectul PSD, Start Up Nation. Potrivit deputatului, cei care au depus proiecte fără pile nu primesc finanțare, dar acum pot cumpăra proiect de pe OLX! Practic, nu există o concurență loială și o piață liberă în acest caz, de vreme ce proiectele care au șanse au ajuns să fie vândute online.

“Afacerea PSD Start Up Nation merge strună pe Olx. Cei care au depus fără pile proiecte nu primesc finanțare, dar pot cumpăra un proiect de pe Olx; probabil profitul este împărțit astfel încât să ajungă și la cei care decid ce proiecte primesc finanțare.

În altă ordine de idei, cei care au avut încredere în guvern și au făcut credit punte au probleme, pentru că acest guvern, care e atât de "preocupat" de antreprenorii mici, a inventat tot felul de chichițe să nu le mai restituie creditul punte.

Ideea că afacerile de succes pornesc cu bani de la bugetul statului nu are nici o legătură cu economia adevărată.

Mediul de afaceri din România nu are nevoie de pomeni cu succes pe Olx, are nevoie de autostrăzi, simplificare și predictibilitate fiscală, dereglementare și reducere a taxării în domeniul muncii și, cel mai mult probabil, să fie lăsați să muncească.

Dacă se mai gândește statul să-l “ajute“ ca până acum o să dispară”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.