Politologul Cătălin Avramescu, avertisment de FOC: Dăncilă și PSD premeditează o LOVITURĂ de STAT prin refuzul de a se prezenta în fața Parlamentului pentru un vot de încredere!


Politologul Cătălin Avramescu, avertisment de FOC: Dăncilă și PSD premeditează o LOVITURĂ de STAT prin refuzul de a se prezenta în fața Parlamentului pentru un vot de încredere!

Politologul Cătălin Avramescu, profesor al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București, explică, pe Facebook, că refuzul Vioricăi Dăncilă de a veni în fața Parlamentului pentru un vot de încredere reprezintă, finalmente, o veritabilă lovitură de stat, întrucât guvernul pesedist calcă în picioare principiul democrației parlamentare.

În aceste condiții, Avramescu o numește pe Dăncilă ”analfabeta mafiei”.   

”Lovitură de stat. Asta face grupul infracțional organizat (PSD) care a confiscat guvernarea României. Refuzul Veoricăi Dancilă de a se prezenta în fata Parlamentului pentru a obține un vot de încredere în <guvernul> socialist este o nesocotire radicală a principiului democrației parlamentare. Nici măcar plagiatorul VV Ponta nu a siluit într-atâta sistemul cum o face această analfabetă a Mafiei”, scrie Cătălin Avramescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.