VIDEO Ludovic Orban pune pe jar guvernarea PSDăncilă: "Moțiunea de cenzură intră în linie dreaptă!"


VIDEO Ludovic Orban pune pe jar guvernarea PSDăncilă: "Moțiunea de cenzură intră în linie dreaptă!"

Luni a avut loc Biroul Executiv al PNL. În urma acestei întruniri, Ludovic Orban a susținut o declarație de presă în cadrul căreia a anunțat că moțiunea de cenzură intră în linie dreaptă, iar în cursul acestei săptămâni se vor finaliza toate discuțiile cu toate formațiunile politicie și grupurile parlamentare implicate pentru a fi stopată definitiv guvernarea Dăncilă.

Redăm declarația președintelui PNL:

"Moțiunea de cenzură intră în linie dreaptă. În cursul acestei săptămâni vom finaliza toate discuțiile cu toate formațiunile politice și grupurile parlamentare care sunt implicate în efortul de a pune punct acestei guvernări catastrofale pentru România. Ne-am informat colegii privind stadiul discuțiilor, le-am propus ca obiectiv să strângem toate semnăturile în cursul acestei săptămâni și, de asemenea, în cursul acestei săptămâni să stabilim data la care depunem această moțiune de cenzură și evident că în funcție de data la care depunem această moțiune de cenzură se va decide data la care se va dezbate și se va vota moțiunea de cenzură. Repet, obiectivul PNL, încă de la începutul sesiunii parlamentare a fost acela de a uni, a coagula toate forțele politice parlamentare care se găsesc în opoziție pentru a obține numărul de semnături în primă fază și ulterior numărul de voturi necesar pentru a asigura reușita moțiunii de cenzură", a declarat Ludovic Orban. 

Urmăriți video în cele ce urmează:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.