Ioana Constantin declară război camarilei PSD după ce va pica Guvernul Dăncilă: "Șmecherașii tupeiști fără școală, dar cu pile care șobolănesc prin toate instituțiile trebuie măturați!"


Ioana Constantin declară război camarilei PSD după ce va pica Guvernul Dăncilă: "Șmecherașii tupeiști fără școală, dar cu pile care șobolănesc prin toate instituțiile trebuie măturați!"

Secretarul adjunct al PMP, Ioana Constantin, precizează că sunt șanse mari ca moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă să fie una de succes, dar atrage atenția referitor la ceea ce trebuie să se întâmple după căderea actualului Executiv. 

Concret, Ioana Constantin subliniază că este nevoie de o evaluare a tuturor celor care lucrează în instituțiile publice pentru a rămâne angajați doar cei care sunt competenți și nu "pilele, amantele, rudele, vecinii, șmecherașii tupeiști fără școală, dar cu pile": "Concursuri corecte și transparente, evaluare pe criterii clare, depolitizare, limitarea interimatelor la maximum o lună. Nu e nimic complicat sau nou".

Redăm comunicatul Ioanei Constantin:

"Dar după ce acest guvern va pleca, e nevoie de mult mai mult decât simpla înlocuire a miniștrilor, e nevoie de o evaluare a tuturor celor care lucrează în instituții publice. Pilele, amantele, rudele, vecinii, șmecherașii tupeiști fără școală, dar cu pile care șobolănesc prin toate instituțiile trebuie măturați. Incompetența instituționalizată trebuie să dispară. Nu partidul din care faci parte, nu pe cine cunoști sau cu cine ești prieten trebuie să fie criteriul, ci COMPETENȚA. Pare că de când ne conduc toți impostorii, toți analfabeții funcțional, s-a demodat ”competența” și a ajuns la modă impostura. Așa au ajuns Dăncilă premier, Rovana Plumb propunere de comisar european, Andrușca ministru și tot felul de analfabeți funcțional secretari de stat și consilieri. Oamenii competenți din întreaga administrație sunt practic sufocați de toți tupeiștii de la partidul - stat aruncați în spatele lor precum niște ghiozdane pline cu pietre.

Concursuri corecte și transparente, evaluare pe criterii clare, depolitizare, limitarea interimatelor la maximum o lună. Nu e nimic complicat sau nou.

Sunt șanse mari ca de data aceasta să treacă moțiunea de cenzură, cu toate că de la vorbă la vot e un drum lung pavat cu ultimele oferte psd-iste pline de disperare. PMP va vota ca întotdeauna pentru căderea guvernului PSD", spune Ioana Constantin. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.