VIDEO "Discotecă" Orlando hărțuiește sexual o jurnalistă. Grobianismul unui pesedist eșuat


VIDEO "Discotecă" Orlando hărțuiește sexual o jurnalistă. Grobianismul unui pesedist eșuat

"Discotecarul" Orlando Teodorovici a avut o reacție incalificabilă la adresa unui reporter B1.ro imediat după votul pe moțiunea de cenzură. Concret, acesta a dat dovadă de mitocănie întrebând-o pe jurnalistă dacă este "liberă diseară". Scenele s-au petrecut pe holurile Palatului Parlamentului, acolo unde jurnalista încerca să obțină o declarație de la fostul ministru al Finanțelor, cel care și-a pierdut funcția în urma votului pe moțiunea de cenzură.

Jurnalista s-a prezentat a fi de la "b1.ro", moment în care Teodorovici a început să o ironizeze: "de la boii.ro? Ce e asta?", a afirmat discotecarul. Acesta a ignorat întrebările jurnalistei, întrebând-o în schimb: "sunteți liberă diseară? Nu prea vă văd la față".

"Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși!", a mai spus Teodorovici.

Urmăriți video mai jos:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.