AUDIO Mircea Diaconu, privind o susținere din partea PSD la prezidențiale: "Doamne păzește!"


AUDIO Mircea Diaconu, privind o susținere din partea PSD la prezidențiale: "Doamne păzește!"

Mircea Diaconu, candidat susținut de ALDE și Pro România la alegerile prezidențiale, a avut o intervenție telefonică la Digi24, acolo unde a vorbit despre șansele unui posibil sprijin venit din partea PSD la scrutinul din noiembrie.

Concret, întrebat dacă a fost contactat de vreun social-democrat și dacă se așteaptă la o susținere din partea PSD, Mircea Diaconu a răspuns:

Doamne păzește! E aiurea câtă vreme PSD, cu candidatul său președintele partidului, sunt pe buletinele de vot și angajați în demersul electoral. Ei vor candida cu președinta lor, candidat principal.

Nu m-a contactat nimeni și e aberant să mă contacteze. Câtă vreme ei candidează la prezidențiale, cu candidatul lor, structura lor de partid e aceea.

Acum, vrei nu vrei, imaginea doamnei Dăncilă e slăbită în spațiul public. Asta e foarte clar", a spus Diaconu.

Ascultați înregistrarea telefonică în materialul de mai jos începând cu minutul 15:10:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.