Evanghelia Exilului: teologul și scriitorul Sergiu Grossu


Evanghelia Exilului: teologul și scriitorul Sergiu Grossu

Duminică, 20 octombrie, jurnalista și scriitoarea Marilena Rotaru vă invită să participați la conferința ”Evanghelia Exilului: Sergiu Grossu” unde va fi vizonat documentarul cu același nume.

Facem precizarea că Sergiu Grossu a fost un teolog și scriitor născut la Cubolta (Basarabia), care a fost arestat și întemnițat de comuniști la fel ca soția sa, Nicole Valery Grossu (autoarea best-sellerului ”Binecuvântată fii, închisoare”) pentru credința creștină de care a refuzat să se lepede.  

Evenimentul are loc duminică 20 octombrie, ora 18.00, la Casa Praznicală a Bisericii Precupeții Noi, strada Ernest Broșteanu nr. 12, zona Piața Romană, lângă Academia de Studii Economice (ASE), București.

Documentarul este realizat de doamna Marilena Rotaru. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.