Claudia Țapardel suferă de sindromul Ponta: A recunoscut că pesediștii au căpușat compania TAROM


Claudia Țapardel suferă de sindromul Ponta: A recunoscut că pesediștii au căpușat compania TAROM

Fostul europarlamentar PSD Claudia Țapardel a făcut o delcarație absolut halucinantă la Digi24. Concret, ea a spus că TAROM „ca și multe alte companii, nu au fost căpușate numai pe timpul guvernării PSD”. Anterior, tot ea a spus că privatizarea companiei ar fi „o greșeală imensă” și că „n-avem nevoie să vindem TAROM la bucată”.

Cu alte cuvinte Țapardel a recunoscut că pesediștii au căpușat compania TAROM. Prinsă în corzi, Țapardel a încercat să devieze de la subiect.

Claudia Țapardel, fost europarlamentar PSD: Să știți că, din păcate, această companie (TAROM, n.red.), ca și multe altele, nu au fost căpușate numai pe timpul guvernării PSD, ci este o cutumă și o tradiție care se întâmplă în multe alte companii...

Cristina Prună, deputat USR: Deci recunoașteți că PSD a căpușat această companie...

Claudia Țapardel, fost europarlamentar PSD: ... Indiferent de guvernările care au existat, mai ales în guvernările de dreapta. Și o să vă dau niște exemple, n-o să dau acuma, ca să nu monopolizez emisiunea, de niște colegi de la dumneavoastră.

În 2009 fostul pesedist Victor Ponta avea o declarație la fel de controversată, spunând referitor la alegerile prezidențiale, câștigate pe atunci de către PD-L, că "sistemul lor (de fraudare) a funcționat mai bine".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.