VIDEO Antena 3 poate lua lecții de slugărnicie. Dăncilă a acordat un simulacru de interviu unui post TV controlat de un baron PSD cu legături cu Dragnea și Tel Drum


VIDEO Antena 3 poate lua lecții de slugărnicie. Dăncilă a acordat un simulacru de interviu unui post TV controlat de un baron PSD cu legături cu Dragnea și Tel Drum

Cine credea că a văzut servilismul absolut la Antena 3 față de PSD se înșală. Viorica Dăncilă, candidata PSD la prezidențiale, s-a aflat în vizită la Satu Mare unde a acordat un simulacru de interviu pentru Nord Vest. 

"Jurnalistul" nici nu s-a sinchisit să pună vreo întrebare, ci a început să îi adreseze Vioricăi Dăniclă numai cuvinte măgulitoare. 


Redăm dialogul dintre "jurnalist" și Viorica Dăncilă:

Nord Vest TV: Doamna președinte, bine ați venit la Satu-Mare. Sătmărenii vă iubesc foarte mult și vă îndrăgesc. Poate ați văzut și pe privirile lor și pe felul lor de a se adresa dvs.

Dăncilă: Am văzut căldura cu care am fost primită, deschiderea pe care au arătat-o sătmărenii. Și dragostea mea se întoarce către Satu-Mare pentru că un prim-ministru trebuie să fie prim-ministrul tuturor românilor. Și cred că aceasta este abordarea pe care trebuie să o aibă orice persoană care deține o funcție înaltă în statul român.

Nord Vest TV: Și noi vă iubim și vă apreciem și întotdeauna vom fi lângă dvs.

Dăncilă: Mulțumesc! Și eu voi fi întotdeauna alături de cetățenii din Satu-Mare.

Dar după o căutare mai atentă, nu este de mirare slugărnicia "jurnalistului" Nord Vest TV. Nord Vest TV este deținută de Răzvan Govor, fiul slugii lui Dragnea, baron PSD de Statu Mare, Mircea Govor. Iată ce spune publicația Masa Presei despre tatăl celui care deține Nord Vest TV: 

"Rețeta ascensiunii politice a PSD-istului Mircea Govor este cunoscută. La începutul anilor 2000, Govor făcea afaceri profitabile cu alcool prin compania Roxalcom. În acei ani, în partea de nord-vest a țării, în județele Satu Mare, Bihor și Maramureș activau rețele puternice de afaceriști în domeniul alcoolului, sprijinite de politicieni. Din acea perioada, Govor s-a ales cu un dosar penal pentru evaziune fiscală de 341 de miliarde de lei vechi, dosar din care a reușit să iasă basma curată. Apoi, a devenit patron de presă, controlând publicația Gazeta de Nord Vest și televiziunea Nord Vest, alături de senatorul Valer Marian, fostul său prieten, actual dușman politic de moarte. Acum, ziarul și televiziunea din Satu Mare sunt administrate de fiul lui Govor.

Ascensiunea șefului PSD Satu Mare a început în 2012 când a intrat în grațiile pușcăriașului Liviu Dragnea. Olteanul din Teleorman primise sarcina să supravegheaze tocmai activitatea organizației PSD Satu Mare. Govor s-a lipit că timbrul de scrisoare de pantalonii lui Dragnea, care l-a și înscăunat șef al organizației. În curând, au ieșit la iveală și legăturile “ideologice” dintre cei doi. Compania de construcții Teldrum din Alexandria, controlată de apropiații lui Dragnea, a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean pentru “realizarea autostrăzii Țării Oașului”, o lucrare de modernizare a drumului dintre localitățile Negrești Oaș și Halmeu, proiect în valoare de 9 milioane de euro. Responsabil de organizarea licitației a fost exact Govor". (citiți AICI materialul integral pe Masa Presei)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.