FOTO Cuprinsă de durere, Irina Tănase i-a dedicat o poezie de dragoste pușcăriașului iubit Dragnea


FOTO Cuprinsă de durere, Irina Tănase i-a dedicat o poezie de dragoste pușcăriașului iubit Dragnea

Irina Tănase, iubita pușcăriașului Liviu Dragnea, i-a dedicat acestuia cu ocazia zilei de naștere o poezie de dragoste, un sonet al scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning. Poezia a fost publicată pe contul de Instagram al Irinei Tănase pe care-l puteți accesa AICI

CITIȚI ȘI: Conducerea penitenciarului Rahova îi dă multă tăbliță suedeză lui Dragnea: NU i se dă permisiunea să iasă o zi din închisoare! PSD Teleorman pregătea un bairam de proporții

CONSULTAȚI ȘI: FOTO Ziua lui Daddy cauzează sindromul Stockholm la PSD Teleorman: ode grețoase în cinstea pârnăiașului Dragnea!

Amintim că Liviu Dragnea a solicitat, cu ocazia zilei de naștere, să fie lăsat 24 ore în libertate, dar cerința, finalmente, i-a fost refuzată. Potrivit surselor Podul.ro, PSD Teleorman pregătise un bairam cu șampanie, friptane și lăutari în eventualitatea în care pușcăriașului de drept comun Liviu Dragnea i s-ar fi acceptat permisia.

Redăm textul poeziei:

Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire.
Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate
Atinge al meu suflet când străbate
Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.

Şi te iubesc cu zilnică iubire,
În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –
Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,
Curat, aşa cum fugi de linguşire.

Şi te iubesc cu patimă avută
În vechi dureri şi cu credinţa care
Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută.

Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare,
Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută
Te voi iubi în moarte şi mai tare.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.