Viorica Dăncilă îl amenință pe Paul Stănescu cu excluderea din PSD

Viorica Dăncilă îl amenință pe Paul Stănescu cu excluderea din PSD

Baronul PSD de Olt, Paul Stănescu, a declarat luni că Guvernul Orban trebuie să primească votul de învestitură, dar, cu toate acestea, a precizat că va respecta linia partidului său în privința susținerii sau nesusținerii guvernării liberale.

"Ceea ce e foarte important, pentru mine ca om politic, şi pentru mine ca cetăţean al acestei ţări, este că acest Guvern trebuie învestit. (...) România trebuie să aibă un guvern stabil", a spus senatorul PSD.

Întrebat dacă el se va poziţiona altfel decât PSD la vot, Stănescu a precizat că este om de partid, conform news.ro. 

"Ce va face partidul voi face şi eu, fără discuţie", a mai menționat Paul Stănescu. 

În acest context, președinta PSD Viorica Dăncilă a transmis luni seară că Paul Stănescu va fi dat afară din PSD în cazul în care va participa la votul de învestitură al Guvernului Orban.

"Dacă Paul Stănescu va participa la acest vot, înseamnă că va fi exclus din partid. În prima parte a declarației a greșit. Dacă citim declarația în totalitate veți vedea că Paul Stănescu a spus că va respecta decizia partidului. Decizia PSD este să nu participe la vot. Ceea ce a greșit Paul Stănescu e că a venit cu o declarație care efectiv nu reprezintă poziția PSD și a creat confuzie", a menționat Viorica Dăncilă.