Dăncilă debordează de mândrie: "Eu am hotărât să nu mai citesc de pe foi!"


Dăncilă debordează de mândrie: "Eu am hotărât să nu mai citesc de pe foi!"

Candidata PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, a participat luni seară în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu de la televiziunea de casă a Partidului Social Democrat și anume România TV. Pe final, Victor Ciutacu l-a lăudat pe cel care a convins-o pe Viorica să nu mai citească de pe foaie. Ca reacție, Viorica Dăncilă i-a transmis acestuia cu mândrie că ea a fost cea care a luat decizia de a nu mai citi de pe foi.

Ciutacu: Am un mesaj pentru cel care v-a convins să renunțați să mai citiți de pe foile de hârtie: deșteaptă decizie! 

Dăncilă: Nu. Eu am hotărât să nu mai citesc de pe foi.

Ciutacu: Nu v-a convins nimeni? 

Dăncilă: Nu. 

Ciutacu: Atunci bună decizie. 

Dăncilă: Întotdeauna am vorbit liber. Atunci, într-un fel, mi se spunea că trebuie să citesc după acele foi ca să nu cumva să uit vreun amănunt. 

Ciutacu: Și rău v-a prins perioada aia. 

Dăncilă: Da. A fost o perioadă în care cred că am făcut o greșeală. Și cred că acum am remediat acea greșeală. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.