Dăncilă îi reactivează pe Daea, Cuc, Orlando și restul incompetenților pentru a "proteja" românii de "abuzurile" Guvernului Orban


Dăncilă îi reactivează pe Daea, Cuc, Orlando și restul incompetenților pentru a "proteja" românii de "abuzurile" Guvernului Orban

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat la doar o zi de la instalarea Guvernului Orban că va crea un grup care va monitoriza activitatea noului Executiv pentru a proteja românii de abuzuri. Din respectivul grup vor face parte foștii miniștri ai cabinetului Dăncilă.

"Pentru a preveni toate aceste abuzuri și toate aceste nedreptăți pe care Iohannis și Guvernul său le pregătesc românilor PSD va forma un grup care va monitoriza constant activitatea Guvernului Orban. Grupul va fi format din foști miniștri și alți specialiști în diverse domenii ai PSD și va prezenta rapoarte periodice cu privire la derapajele acestui Guvern. Am spus foarte clar că ne vom asuma cu maximă seriozitate rolul de opoziție”, a explicat Dăncilă.

"Nu o vom face doar politic, ci și prin acțiuni concrete menite să sprijine și să apere românii de toate aceste măsuri injuste, crude, care au indus o stare generală de nesiguranță și de teamă", a adăugat fostul premier.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.