Cea mai infamă campanie: democrația, ucisă de blatul Iohannis-Dăncilă-Barna


Cea mai infamă campanie: democrația, ucisă de blatul Iohannis-Dăncilă-Barna

În anul de grație 2019, un grup de politruci vrea să-i lipsească pe români de șansa reală de a-și alege un președinte.

Un oligopol toxic, format din vechiul USL plus noua stângă sexo-marxistă, USR, a simulat o confruntare electorală și îl cară pe turistul Iohannis spre Cotroceni, pentru un nou mandat.

Mie îmi este limpede că Dan Barna nu și-a dorit nici o clipă să se bată cu Iohannis. Alții, da, s-au bătut pentru USR, dar Barna personal nu vrea să își asume o confruntare. Prea fricos, cu prea multe tinichele din perioada contractelor sale cu bani europeni, președintele USR a făcut doar joc de scenă în această campanie. O poză cu o pisică tărcată, acesta a fost singurul său moment de glorie.

Da, știu, sunt mulți oameni care s-au săturat de Iohannis (cine nu s-a săturat?...) și care chiar cred că Barna reprezintă schimbarea. Mai devreme sau mai târziu, acești cetățeni vor ajunge la aceeași concluzie ca și mine: USR a făcut blat cu Iohannis. Domnul Barna își va primi tainul prin 2020, când USR va intra la guvernare împreună cu PNL: domnul Iohannis își va da binecuvântarea să primească un post cât mai călduț în viitorul cabinet.

Cât despre doamna Dăncilă, ea a fost moștenitoarea vechii înțelegeri dintre Dragnea și actualul președinte: cei doi se certau la televizor, dar, pe sub masă, își făceau tot felul de servicii reciproce. Cine a adus această ultimă catastrofă pesedistă în fruntea Guvernului? Domnii Dragnea și Iohannis.

Așa am ajuns ca, la aceste alegeri, să asistăm la o parodie, la un simulacru de alegeri libere. Cei trei dețin controlul informal asupra a 99% din presă și au blocat astfel apariția unei concurențe reale. Au fugit de orice dezbatere televizată, ca nu cumva să se vadă ce nulități sunt, că nu au nici o ofertă pentru România.

De aceea, eu voi vota pentru Toader Paleologu. Sunt un om de dreapta, care dorește ca România să iasă de sub influența otrăvită a Securității (vechi și noi), care crede într-o economie de piață, în valorile tradiționale ale creștinismului și în democrație. Între Barna, Iohannis și Dăncilă, nu ai ce alege: sunt produsele sistemului corupt și, dacă ajung la Cotroceni, vor inventa doar scuze pentru incapacitatea de a schimba ceva. Până în ultima secundă a zilei de 10 noiembrie îmi voi păstra speranța și voi crede într-o revoltă la urne.

România are nevoie de un președinte de dreapta!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.