Dăncilă, Ciolacu și Bădălău au prins tupeu: PSD va prelua guvernarea din februarie!


Dăncilă, Ciolacu și Bădălău au prins tupeu: PSD va prelua guvernarea din februarie!

Președinta PSD Viorica Dăncilă a declarat după intrarea în turul doi la prezidențiale că va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban în luna februarie. 

"Am spus că vom depune o moțiune de cenzură probabil în februarie și acest lucru este necesar din cauza măsurilor de austeritate ale Guvernului Orban. Nu vom fi niciodată de acord cu eliminarea programului tomate și ale voucherelor și nici cu tăierile de salarii și pensii", a precizat Dăncilă duminică seară.

De altfel, și baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a spus luni, 11 noiembrie, că partidul său va prelua guvernarea din februarie. 

"În momentul asta, cu o echipa de colegi pregătim moțiunea din februarie și din februarie eu sunt convins că PSD va prelua guvernarea și vom avea o guvernare în continuare pentru oameni”, a menționat luni Bădălău.

La începutul săptămânii trecute, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a zis că PSD lasă guvernarea liberală să treacă de "luna de miere" pentru a fi depusă ulterior o moțiune de cenzură. 

"Acesta e rolul Opoziției, nu e normal să se realizeze o moțiune de cenzură? Îi lăsăm să treacă luna de miere. Pe temele pe care ni le vor da dânșii ( realizarea moțiunii – n.r)", a afirmat Marcel Ciolacu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.