Deputat PNL: PSD amenință asistații social că nu mai primesc banii dacă nu votează Dăncilă


Deputat PNL: PSD amenință asistații social că nu mai primesc banii dacă nu votează Dăncilă

Deputatul PNL Gigel Știrbu a lansat vineri o serie de acuzații grave la adresa PSD privind disperarea de a-i aduce voturi Vioricăi Dăncilă în cursa către Cotroceni: 

"Cetăţenilor asistaţi social din judeţul Olt li se aduce la cunoştinţă de către reprezentanţii PSD din primării că, în cazul în care aceştia nu se vor prezenta la urne şi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi nu vor alege Viorica Dăncilă, nici nu vor mai beneficia de ajutoarele sociale".

Redăm declarația liberalului:

"Asistaţii social sunt chemaţi la primăriile din judeţ pentru a li se face o verificare a cărţilor de identitate cu privire la valabilitatea acestora şi a se vedea dacă cetăţenii au aplicat pe actul de identitate timbrul autocolant cu menţiunea 'votat' care să ateste că au participat la primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019. De asemenea, pe această cale, cetăţenilor asistaţi social din judeţul Olt li se aduce la cunoştinţă de către reprezentanţii PSD din primării că, în cazul în care aceştia nu se vor prezenta la urne şi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi nu vor alege Viorica Dăncilă, nici nu vor mai beneficia de ajutoarele sociale. Acesta este modul în care poate convinge PSD-ul românii să iasă la vot şi aşa sunt ajutaţi să discearnă ce este bine pentru viitorul acestei ţări: ameninţaţi că vor trece de la faza de sărăcie lucie la sărăcie absolută. (...) Eu înţeleg că d-na Dăncilă, uitându-se cu disperare la ceasul ei de doar 5000 de euro, vede că timpul trece extrem de repede în defavoarea ei în această campanie electorală, dar cât de josnic să fii încât să ameninţi oamenii, care abia trăiesc de pe o zi pe alta, cu tăierea unicei lor surse de venit?! Iubiţi mult românii, se vede!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.