VIDEO Accesul presei NU a fost liber la circul Vasilicăi. PSD l-a blocat pe Mălin Bot cu jandarmii


VIDEO Accesul presei NU a fost liber la circul Vasilicăi. PSD l-a blocat pe Mălin Bot cu jandarmii

PSD i-a organizat marți o conferință de presă candidatei la prezidențiale, Vasilica Dăncilă, pentru a se suprapune peste evenimentul PNL. Pesediștii s-au lăudat că le oferă jurnaliștilor accesul liber, criticând liberalii că au invitat presa nominal la dialogul electoral dintre Klaus Iohannis și jurnaliști în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Dar situația nu a fost în realitate cum a pretins PSD. În timp ce Klaus Iohannis s-a confruntat inclusiv cu un repezentant al postului de televiziune deținut de Felix, Antena 3, în persoana lui Radu Tudor, Vasilica Viorica Dăncilă a avut grijă să nu-i permită accesul jurnalistului Mălin Bot, mai ales în contextul în care acesta de abia descoperise o minciună grosolană a candidatei PSD privind casa de la Predeal.

Amintim că Vasilica Dăncilă spunea despre casa ei de la Predeal că nu este finalizată, dar jurnalistul Mălin Bot i-a demontat minciuna. Concret, Mălin Bot a identificat casa Vasilicăi Dăncilă din Predeal, ascunsă în pădure, descoperind că, de fapt, construcția este finalizată și este de mărimea unei pensiuni cu subsol, parter și două etaje. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Vasilica "Minciunica" spunea că "pensiunea" de la Predeal nu e finalizată, dar Mălin Bot i-a demontat minciuna. Problema din declarația de avere a candidatei PSD

Astfel, Mălin Bot ar fi deranjat enorm pesediștii cu prezența lui la conferința de presă. Pe cale de consecință, jandarmii au primit ordin să nu-i permită accesul jurnalistului în incinta Palatului Parlamentului. În concluzie, accesul nu a fost liber pentru jurnaliști așa cum pretinde aparatul de propagandă al PSD. 

VIDEO 1



VIDEO 2



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.