Jurnalista care a desființat-o pe Vasilica, luată în vizor de talibanii PSD: "Nu vă relatez ce urări mi se transmit, e incredibil câtă ură poate exista"!


Jurnalista care a desființat-o pe Vasilica, luată în vizor de talibanii PSD: "Nu vă relatez ce urări mi se transmit, e incredibil câtă ură poate exista"!

În cadrul conferinței de presă de joi a prezidențiabilei PSD, Viorica Dăncilă, jurnalista Valentina Postelnicu, de la publicația Libertatea, a băgat-o în corzi cu o serie de întrebări corecte și legitime. Vasilica s-a iritat, iar Valeriu Steriu, lacheul candidatei PSD, văzând că prezidențiabila nu-i mai face față jurnalistei, a intervenit de mai multe ori pentru a-i opri întrebările și pentru a o cenzura într-un stil tipic pesedist.

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Vasilica, făcută KO de o jurnalistă. Lacheul Valeriu Steriu a intervenit de mai multe ori pentru a opri tirul de întrebări

Pentru că și-a permis să-și facă treaba de jurnalistă, Valentina Postelnicu a devenit ținta talibanilor PSD, aceștia transmițându-i o serie de mesaje odioase.

Redăm mesajul jurnalistei:

"Primesc tot felul de mesaje de la persoane pe care nu le cunosc si care nu ma stiu. Au inceput sa apara imediat dupa ce am terminat conferinta la Parlament. Nu va relatez ce urari mi se transmit, e incredibil cata ura poate exista in societate, la acest moment. Ca sa le raspund tuturor, eu mi-am facut meseria in seara asta. L-am intrebat pe candidatul PSD despre campania de fake-news promovata de liderii partidului si pe pagini oficiale ale organizatiilor PSD, ba chiar si intr-o scrisoare deschisa care circula pe net, cu antetul si semnatura Vioricai Dancila. Doamna Dancila nu si-a asumat nimic. Apoi am intrebat-o despre modul in care s-a comportat ca premier, cand a refuzat sa mearga la consultarile presedintelui pe diferite teme, in timp ce acum spune ca daca va castiga va colabora cu toate fortele politice. Doamna Dancila mi-a raspuns ca dezinformez, desi scrisesem despre aceste refuzuri. Si a tinut sa precizeze ca Iohannis e dictator. Si atunci, ultima intrebare a venit, cumva firesc: Romania e o dictatura, sau o democratie, daca presedintele e dictator si cum va pozitionati astfel fata de romanii care l-au votat in 2014 pe Klaus Iohannis? Aici mi s-a taiat microfonul. Nu, nu sunt multumita de raspunsurile candidatei Viorica Dancila. Da, mi-am facut datoria de jurnalist, aceea de a pune intrebari. Asa cum am facut-o si la conferinta presedintelui Klaus Iohannis. Asa ca pastrati-va, dragi hateri, fortele pentru ziua de duminica si varsati-va nervii prin vot, nu injurand presa. Sunt din 2002 jurnalist si nu ma impresioneaza absolut nimic. Multumesc!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.