Liderul PSD Resmeriță face răzmeriță în partid. Senatorul sare la beregata Vasilicăi


Liderul PSD Resmeriță face răzmeriță în partid. Senatorul sare la beregata Vasilicăi

Preşedintele executiv al filialei judeţene PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriţă, îi cere Vasilicăi Dăncilă să plece din fruntea partidului după ce a obținut cel mai slab scor al formațiunii politice la alegerile prezidențiale. 

"Consider că acest rezultat este unul ruşinos pentru PSD, cred că în acest moment candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă, trebuie să facă un pas în spate pentru ca PSD să aibă O ŞANSĂ", a scris liderul PSD pe Facebook.

Senatorul Cristian Resmeriţă a coordonat campania electorală a PSD în Valea Jiului, el fiind domiciliat în oraşul Lupeni. În acest context, el a prezentat, pe pagina sa de Facebook, rezultatele obţinute în zonă, din care rezultă că PSD a câştigat al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor în toate oraşele din Valea Jiului: Lupeni, Petrila, Petroşani, Aninoasa, Vulcan şi Uricani, informează Știrile ProTV.

Candidatul PNL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile în judeţul Hunedoara, el obţinând 54,78% din voturile valabil exprimate, în timp ce candidata PSD, Viorica Dăncilă, a fost votată de 45,21% dintre alegători, conform AEP.

Prezenţa la vot a fost de 50,93%, potrivit datelor afişate de BEC.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.