"Mitralieră" își ia rolul de pucist în PSD și-l mitraliază pe Ciolacu: "Să învețe să vorbească și limba română"! Rădulescu îl mai atacă pe noul lider pesedist printr-un site rusesc care l-a preluat pe Ciuvică


"Mitralieră" își ia rolul de pucist în PSD și-l mitraliază pe Ciolacu: "Să învețe să vorbească și limba română"! Rădulescu îl mai atacă pe noul lider pesedist printr-un site rusesc care l-a preluat pe Ciuvică

Deputatul Mitralieră, Cătălin Rădulescu, și-a luat postura de pucist în PSD de când a fost aleasă noua conducere a partidului. 

Deputatul l-a mitraliat pe noul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, spunând despre acesta că nu știe să vorbească limba română și, mai mult, l-a atacat distribuind un articol pe Facebook de pe site-ul de propagandă rusească Sputnik în care este citat Mugur Ciuvică, antenistul fiind nemulțumit că noul lider al social-democraților are doctorat obținut la Academia Națională de Informații Mihai Viteazu, aparținând SRI.

"O să vedem și ce spun primarii. Poate unii dintre liderii noștri o să învețe să vorbească și limba română. O să vedem la Congres! Nu mă refer la doamna Dăncilă", a declarat Rădulescu la finalul CEx.

CITIȚI ȘI: Marcel Ciolacu s-a apucat de resetarea PSD-ului, dar a uitat să-și dea restart la limba română. „Proasta pare acum o lumină pe lângă el!”

De altfel, Cătălin Rădulescu se consideră un intelectual, potrivit unei declarații făcute în data de 7 iunie 2019, pentru că nu are facultate făcută "nici la SRI" și nici nu provine "din tot felul de meserii, de genul vânzători de cârnați, tractoriști, șoferi".

"Oameni de exemplu ca Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu, Cătălin Rădulescu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici, Liviu Pleșoianu, Dorel Căprar, noi nu am fost oamenii unui președinte, noi suntem oameni vechi în PSD, din păcate pentru unii sau pentru alții, suntem intelectuali, nu avem facultăți făcute nici la SRI, nici nu provenim din tot felul de meserii, de genul vânzători de cârnați, tractoriști, șoferi și atunci încercarea de a se prelua puterea de anumiți indivizi din partid sau încercând să se impună în partid cred că e o mare greșeală", a zis deputatul la acea vreme.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.