Klaus Iohannis dă verdictul: CEx-ul PSD, o totală harababură și o totală rezistență la schimbare! PSD rămâne un partid nedemocratic, nereformat!


Klaus Iohannis dă verdictul: CEx-ul PSD, o totală harababură și o totală rezistență la schimbare! PSD rămâne un partid nedemocratic, nereformat!

Președintele Klaus Iohannis a spus miercuri în cadrul unei declarații de presă că PSD, deși are o nouă conducere, nu s-a schimbat cu nimic față de cum era înainte: "PSD este condus, de o bună vreme încoace, de baronii locali, iar acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri este că unii au luat locul altora. (...) Deci rămân la ideea mea, că PSD schimbă fețele, dar nu schimbă năravul".

CITIȚI ȘI: Noua conducere a PSD-ului măcelărit. Ciolacu minte că nu au căzut capete și că nu i-a cerut nimeni demisia Vioricăi Dăncilă

Mai mult, Iohannis a precizat că CEx-ul PSD de marți a fost "o totală harababură și o totală rezistență la schimbare".

Redăm declarația președintelui:

"PSD nu s-a schimbat asearăm, ca să nu avem cumva o impresie greșită. PSD este condus, de o bună vreme încoace, de baronii locali, iar acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri este că unii au luat locul altora. PSD nu a înțeles nimic din aceste înfrângeri electorale. Felul în care s-a prezentat public aseară îmi arată acolo o totală harababură și o totală rezistență la schimbare. Deci rămân la ideea mea, că PSD schimbă fețele, dar nu schimbă năravul. PSD rămâne un partid nedemocratic, nereformat, care nu dorește să se implice pentru români, ci pentru proprii baronii locali".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.