VIDEO Ciolacu oferă un nou recital de limbă "ciolachiană". Încă două gafe ale președintelui PSD


VIDEO Ciolacu oferă un nou recital de limbă "ciolachiană". Încă două gafe ale președintelui PSD

După ce au avut parte de limba "dăncileză", românii pot auzi acum din partea PSD și limba "ciolachiană". De când a ajuns șef de trib peste pesediști, Ciolacu a avut ocazia să-și etaleze intensa luptă pe care o duce cu limba română.

CITIȚI ȘI: Ciolacu și-a bătut joc de limba română chiar la ședința solemnă dedicată Zilei Naționale. Dăncilă a plecat de la șefia PSD, dar a venit "Dăncilul"

Mnistrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că „se lucrează la un proiect de lege, la minister”, legat de interzicerea cumulării pensiei cu salariul, la stat. În acest context, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este exclus ca Guvernul să dea „ONG” - în loc de „OUG” pe interzicerea cumulului pensiei cu salariul pentru angajații de la stat. Mai mult, Ciolacu a zis și „megii” în loc de „medici”.

"În privința cumulului de pensie cu salariu, este un principu corect, dar legea, pentru că numai prin lege poate fi promovată - și nu înseamnă că dacă se promovează prin lege va fi constituțională, m-am uitat pe decizia CCR pe legea din timpul guvernării Boc, nu știm dacă va interzice sau nu acest lucru. Oricum, legea trebuie să aibă niște norme în cazuri excepționale și atunci vorbim despre profesori sau megii (sic!) în anumite zone geografice unde nu găsesc acele comunități persoane care să presteze aceste servicii. Este exclus să se dea ONG (sic!), fiincă deja Curtea a avut un punct de vedere", a spus Ciolacu, citat de Digi24.

Vedeți video de la minutul 2:33:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.