FOTO EXCLUSIV Bairam faraonic de ziua lui Codrin Ștefănescu! Vanghelie, Ciuvică, Mitralieră și Ionel Ciorăpel Arsene au chefuit la greu


FOTO EXCLUSIV Bairam faraonic de ziua lui Codrin Ștefănescu! Vanghelie, Ciuvică, Mitralieră și Ionel Ciorăpel Arsene au chefuit la greu

Pe 20 decembrie, cu prilejul împlinirii a 51 de ”primăveri”, controversatul PSD-ist (și prolific traseist politic) Codrin Ștefănescu (una dintre cele mai mari slugi dragniste) a organizat un chiolhan de proporții epice (zeci de invitați), în viloiul pe care-l deține în Cotroceni (achiziționat în urmă cu ani de la un fost grangur SIE).

Podul.ro vă prezintă, în exclusivitate, o serie de fotografii inedite de la bairamul lui Ștefănescu.

Așa cum puteți remarca, printre invitații acestuia s-au numărat dubiosul Marian Vanghelie (trimis în judecată de DNA sub acuzația încasării unor șpăgi astronomice), agresivul antenist paralel Mugur Ciuvică, dar și Cătălin ”Mitralieră” Rădulescu (notoriu pentru derapajele sale imunde) și baronul de Neamț, Ionel ”Ciorăpel” Arsene, cunoscut că poartă ciorapi în orice împrejurare, mai ales în cele amoroase.

Potrivit surselor Podul.ro, Codrin Ștefănescu a relatat pe larg discuțiile sale telefonice cu pușcăriașul Liviu Dragnea, lăudându-se în repetate rânduri că vorbește zilnic cu teleormăneanul. De altfel, la poalele brăduțului împopoțonat cu beteală aurie, Ștefănescu a povestit că deținutul de drept comun Dragnea l-a sunat și l-a felicitat pe 20 decembrie.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.