Mogulii PSD, stăpâni peste spitalele de stat: o bandă de criminali fără inimă!


Mogulii PSD, stăpâni peste spitalele de stat: o bandă de criminali fără inimă!

Și-a cerut scuze domnul doctor Beuran de la familia pacientei arse de vie în sala de operație? Nu! Ați auzit vreun cuvânt de compasiune dinspre Colegiul Medicilor, vreun regret, vreun semn că ar vrea să schimbe ceva? Nu!

De ani întregi scriu despre crimele din sistemul medical de stat. Crime, acesta e cuvântul. Poți să accepți accidente sau incidente, care se petrec ocazional în toată lumea, și, după ce au loc, se iau toate măsurile ca să se schimbe ceva. Dar mogulii care conduc sistemul medical de stat - îl storc fără rușine, iau șpăgi nesimțite de la pacienți, deși au salarii aproape ca-n Occident - nu vor să se schimbe nimic. Calcă pe cadavre, nu e nici o exagerare. Își spun între ei “somități“, dar și-au făcut un renume doar prin cinism și lăcomie. Și-au căpătat funcțiile nu prin competență, ci prin legăturile lor cu Ciuma Roșie. Sunt oamenii regimului PSD (citiți-le biografiile, cine i-a promovat....) și patronează un sistem de exterminare.

Eu nu am uitat de bătrâna externată în papuci și halat, în plină iarnă, de un spital din Brașov, moartă de frig la câteva sute de metri de spital.

Eu nu am uitat de copilul mort pentru că medicii de la un spital de provincie au ratat un banal diagnostic de peritonită.

Eu nu am uitat de mama care, în decurs de doi ani, şi-a pierdut doi copii la un spital din Focşani, deşi la naştere totul părea în ordine.

Eu nu am uitat de mizeria și bătaia de joc de la Spitalul Județean Constanța, fieful mafiei pesediste locale, de neatins, deși presa scrie sistematic despre nenorocirile de acolo.

Eu nu am uitat de infecțiile nosocomiale care i-au ucis pe marii arși de la Colectiv și care fac prăpăd prin toate spitalele românești.

Eu nu am uitat că toate numirile de “manageri“ la spitalele controlate de PSD s-au făcut pe bază de pile și relații. La cel mai mare spital din București, șefă este în continuare iubita lui Sorin Oprescu, deși chiar ministerul Sănătății a sesizat nenumărate nereguli.

Ce s-a întâmplat, zilele acestea, la spitalul Floreasca nu-i o surpriză. Inedit e doar faptul că medicii au ajuns să dea foc pacienților, ca-n filmele horror. Tot inedit e și faptul că la Spitalul Județean Constanța, bucăți de tavan și pisici cad în capul pacienților – am crezut că e o glumă, când am citit, dar este un fapt cât se poate de real.

Sistemul medical de stat din România se prăbușește. Se prăbușește peste pacienții pe care-i omoară.

În acest timp, o mână de moguli precum Mircea Beuran – medicul personal al lui Ion Iliescu și fost consilier al acestui președinte-criminal – fac averi impresionante. Oamenii aceștia și-au pierdut orice suflet, orice compasiune, pentru cei bolnavi. Sunt niște mașinării de făcut bani. Salariile mărite nu îi opresc să ia șpagă de la pacienți. Spitalele sunt fieful lor, iar când sunt obligați să se retragă dintr-o funcție de conducere, își desemnează personal succesorul, ca niște adevărați regi. Ce am văzut zilele acestea la Floreasca este mai peste tot. Ce poți spera, în acest sistem mafiotizat, este ca, uneori, o gașcă să schimbe altă gașcă de la putere, dar pentru pacienți nu se schimbă nimic în bine.

Dacă guvernul PNL nu va trece la lichidarea mafiei din sistemul medical de stat și nu va avea curajul să facă o reformă profundă, de dreapta, românii vor continua să moară pe capete, cu zile. Ar fi cumplit, ar fi cumplit pentru viitorul biologic al României, ca acest sistem de exterminare, construit de FSN/ PSD să fie menținut.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.