Rareș Bogdan spune că pleacă din PNL în cazul în care va reveni Tăriceanu: "Alături de Dragnea, a torpilat statul de drept și a distrus imaginea României!"


Rareș Bogdan spune că pleacă din PNL în cazul în care va reveni Tăriceanu: "Alături de Dragnea, a torpilat statul de drept și a distrus imaginea României!"

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat pentru G4media (consultați AICI interviul complet) că va pleca din PNL în cazul în care liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va dori să vină înapoi în partid și va fi primit.

Rareș Bogdan a atras atenția că timp de trei ani de zile, Tăriceanu a "torpilat" alături de Dragnea statul de drept, respectiv imaginea României pe plan extern. Liberalul a mai spus că Tăriceanu "participă la guvernare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne și iubim".

Declarația eurodeputatului Rareș Bogdan:

"Vă spun din start, ca să fie lucrurile extrem de clare. În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile, acest om a torpilat statul de drept. Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Eu nu uit aceste lucruri. Le mulțumesc, și faptul că stăm azi în aceeași barcă înseamnă deja mult pentru mine. Ludovic Orban a fost extrem de tolerant, negociază permanent după ce acum un an de zile era făcut în toate felurile de Călin Popescu Tăriceanu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne pupăm pe gură și să mergem în fața stării civile.

Grupul ALDE ne-a votat guvernul. Pentru asta au primit suficiente din partea PNL. Participă la guvernare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne și iubim. Ne respectăm, să stea în casa lui. Azi a afirmat că PNL s-a reînființat în casa sa. E adevărat, dar în casa lui Dan Amedeo Lăzărescu, un intelectual cu 18.000 de volume pe care Călin Popescu Tăriceanu le folosea doar ca viitor manechin".

Reiterăm că Tăriceanu a intrat în panică, realizând că partidul pe care îl conduce este pe cale să ajungă la groapa de gunoi a istoriei. Acesta a postat miercuri, pe Facebook, un mesaj în care laudă PNL, asta după ce în urmă cu un an spunea că același partid este condus de „marionete penibile”. Tăriceanu și-a început postarea spunând că de 30 de ani servește liberalismul.

CITIȚI ȘI: Tăriceanu, culmea nesimțirii și ipocriziei: Glorifică PNL, după ce anul trecut spunea că e condus de „marionete penibile”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.