VIDEO Paul Stănescu visează la revenirea PSD: "Vom renaște ca Pasărea Phoenix și vom câștiga alegerile"


VIDEO Paul Stănescu visează la revenirea PSD: "Vom renaște ca Pasărea Phoenix și vom câștiga alegerile"

Secretarul general al PSD, Paul St[nescu, a anunțat, vineri, la Iași că PSD va câștiga următoarele rânduri de alegeri, indiferent cum vor fi organizate și când vor fi organizate.

„O să vedeți că PSD va renaște ca Pasărea Phoenix. Vom câștiga și alegerile locale și cele parlamentare, indiferent când vor fi organizate”, a declarat Paul Stănescu.

„Ultimii doi președinți au folosit partidul ca pe un vehicul personal. Eu niciodată nu am dorit acest lucru, partidul trebuie condus de o echipă. Vom găsi echipa cea mai bună care să conducă partidul în alegeri”, a mai spus Stănescu.


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.