VIDEO Gabriela Firea, gest penibil în plină epidemie globală de coronavirus: "Am venit cu măști să ne protejăm de virușii de la guvernare"


VIDEO Gabriela Firea, gest penibil în plină epidemie globală de coronavirus: "Am venit cu măști să ne protejăm de virușii de la guvernare"

În plină epidemie globală de coronavirus, primarul Gabriela Firea, aflată în plină campanie electorală pentru un nou mandat, s-a gândit că ar fi o idee bună să ridiculizeze momentul, venind în ședința de miercuri a Consiliului General București echipată cu halat și cu mască de protecție pentru a se "proteja de virușii guvernamentali”. 

Firea s-a lansat în noi atacuri la adresa Cabinetului Orban. Și consilierii PSD au venit cu halate și cu măști de protecție, dar și cu pancarte cu mesaje precum "Virușii la guvernare".

"Am venit cu măști de protecție și halate și eu, și consilierii generali. Ne protejăm de virușii guvernamentali", a declarat Gabriela Firea în deschiderea ședinței de Consiliu General al Municipiului București (CGMB).

Ea a lansat un nou atac la adresa Guvernului Orban, vorbind despre "multe împrumuturi, puţine alocaţii, puţine pensii".

De asemenea, primarul Capitalei a continuat să prezinte "situația reală" a cazurilor de gripă, prezentând cifre mult mai mari decât cele raportate de alte autorități și atacând din nou Guvernul, care stă cu mâinile în sân.

Firea a susținut că sunt peste 1.905 de cazuri de gripă raportate doar la școlile de stat din Capitală, însă că pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică figurează 92 de cazuri de gripă în Bucureşti.

Ea a mai susținut că fenomenul este în creștere, iar "Guvernul nu ia în serios această problemă" și "stă cu mâinile în sân", fiind precocupat să privatizeze sistemul de sănătate.

Vezi video mai jos:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.