VIDEO Liderul deputaților PSD, paralel cu moțiunea împotriva Guvernului Orban: "Ăă... Cum e titlul?". Florin Roman: "A fost scrisă, probabil, de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD"


VIDEO Liderul deputaților PSD, paralel cu moțiunea împotriva Guvernului Orban: "Ăă... Cum e titlul?". Florin Roman: "A fost scrisă, probabil, de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD"

PSD a depus joi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, sperând astfel că va bloca alegerea primarilor în două tururi. E nevoie de 233 de voturi pentru ca demersul PSD să aibă succes, iar, conform surselor Pro TV, pesediștii ar mai avea nevoie de un singur vot. 

Cu toate acestea, pesediștii par deconectați în legătură cu miza moțiunii, situație reflectată de liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, care a gafat joi când nu și-a mai amintit titlul moțiunii de cenzură: "Partidul Social Democrat a depus în după-amiaza aceasta moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Moțiunea are titlul: Guvernul Orban trebuie demis … ăă ..

Cum e moțiunea? Cum e titlul? Guvernul Orban trebuie demis, privatizează democrația, îmi cer scuze".

Vedeți video în cele ce urmează:


Hilar e că secretarul general al PSD Paul Stănescu spunea despre Alfred Simonis, pe care l-a numit ”Freddy”, că va fi președintele PSD la nivel național peste 4-5 ani. Întrebat de jurnaliști ce calități are ”Freddy”, Stănescu a spus că acestea sunt ”extraordinare”: ”E o minte așa de rațională, de precisă, de exactă, cum n-am văzut la un tânăr de 35 de ani.”

De altfel, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, i-a ironizat joi pe cei de la PSD, spunând că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost „probabil, scrisă de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD”.

Florin Roman: "Am văzut şi noi textul moţiunii. Din punctul de vedere al PNL e un demers neserios. Probabil că această moţiune a fost scrisă de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD. E foarte clar pentru noi că e o moţiune scrisă pe genunchi, neserioasă, în care deşi PSD-ul invocă, la început,că pentru ei viaţa românilor e sfântă, nu se face nicio referire la ceea ce înseamnă agenda publică a cetăţeanului.

PSD continuă să ignore solicitarea a peste 82% din cetăţenii români care-şi doresc alegerea primarilor în două tururi, îşi doresc în continuare să avem baroni locali, cum e cazul domnului Misăilă sau Tăxăilă, domnul Oprişan de la Vrancea, domnul Genoiu la Craiova şi cel mai emblematic, situaţia de la Bucureşti, unde administraţia Firea a făcut prăpăd".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.