A venit rândul hoțului să fie furat. Vanghelie, smiorcăială în direct la Antena 3: "Au furat tot ce-au prins"


A venit rândul hoțului să fie furat. Vanghelie, smiorcăială în direct la Antena 3: "Au furat tot ce-au prins"

În urmă cu două săptămâni, vila fostului edil PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost prădată de hoți, în timpul zilei, conform dezvăluirilor evz

Vanghelie, trimis în judecată de DNA în 2018 pentru pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani, a ”gospodărit” cel mai slab dezvoltat sector al Capitalei timp de 15 ani, între 2000 și 2015.

Acum a venit rândul infractorului să fie furat. Concret, hoţii au furat niște ceasuri care, întâmplător, făceau parte din obiectul unui dosar deschis de DNA, bijuterii şi un tablou de valoare al pictorului Gheorghe Petraşcu. Poliţiştii ilfoveni au demarat ancheta, dar până la ora aceasta nu au reuşit să dea de urma infractorilor.

Oamenii legii au cules informaţii din toată zona Ghermăneşti-Snagov şi au încercat să obţină imagini de pe mai multe camere de luat vederi, montate de unii locuitori pe casele lor.

Modul şi ora la care s-a produs spargerea arată că hoţii au supravegheat casa şi au observat obiceiurile familiei lui Vanghelie. 

VANGHELIE ARE O ALTĂ VERSIUNE

Contrar anchetei celor de la Evz, Marian Vanghelie s-a victimizat joi, în direct la Antena 3, pentru a stârni mila telespectatorilor, afirmând că jaful nu s-a petrecut ziua, când nu era nimeni acasă, ci noaptea:

"Au furat un tablou de Păstrașcu, ceasuri, butoni de-ai mei, bijuterii ale soției, au furat tot ce-au prins. Cea mai mare problema nu este valoarea (...) ci ca au intrat la 3 jumate noaptea in casa, eu nu eram, dar erau copilul, sotia, soacra. Mi se pare foarte periculos ca s-au intamplat lucrurile asa. Nu ma intereseaza obiectele, ma intereseaza sa ii prind. Daca se trezea copilul sau sotia, cine stie ce se intampla. Nu aveam camere, am pus acum", a zis Vanghelie.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.