SURSE: Jocurile par a fi făcute în PNL. Pe cine vor trimite liberalii în războiul cu Firea pentru Primăria Capitalei EXCLUSIV


SURSE: Jocurile par a fi făcute în PNL. Pe cine vor trimite liberalii în războiul cu Firea pentru Primăria Capitalei EXCLUSIV

Deși alegerea primarilor se va desfășura într-un singur tur, nu prea sunt semnale oferite de partidele anti-PSD că se vor pune la aceeași masă și vor decide să meargă cu un candidat comun pentru a nu-i oferi pe tavă un al doilea mandat pesedistei Firea. 

PNL a anunțat că ține musai să aibă un candidat propriu pentru Primăria Capitalei. Cei măsurați privind șansele de a o bate în alegeri pe Gabriela Firea sunt Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Florin Cîțu, Ciprian Ciucu.

În acest context, sursele Podul.ro transmit că jocurile sunt aproape făcute, iar candidatul PNL pentru Primăria Capitalei va fi Violeta Alexandru, actual ministru al Muncii. 

Conform informațiilor Podul.ro, deputata PNL Mara Mareș a participat sâmbătă împreună cu Violeta Alexandru la o ședință a unei organizații de tineret din partid, unde a prezentat-o pe cea ultim menționată ca viitor primar al Bucureștiului. 

"Vă aflați în sală cu viitorul primar al Bucureștiului, Violeta Alexandru", le-a spus Mara Mareș celor aflați la întrunire. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.