Oreste ia la țintă PNL, USR și PMP: "Cei dispuși să le voteze așteaptă ca ele să nu semene cu PSD!"


Oreste ia la țintă PNL, USR și PMP: "Cei dispuși să le voteze așteaptă ca ele să nu semene cu PSD!"

Jurnalistul Oreste Teodorescu avertizează partidele anti-PSD și anume PNL, PMP și USR "că dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil". Mai mult, jurnalistul subliniază că românii dispuși să voteze cu PNL, PMP sau USR au așteptarea ca acestea să nu semene cu PSD. 

De altfel, Oreste lansează și un semnal de alarmă către români, să nu mai pice într-o letargie care să permită sistemului pesedizat să triumfe: "Iar dacă vom deveni iar nepăsători și dezabuzați, atunci ne merităm soarta!".

Redăm mesajul jurnalistului: 

"Avertismentul meu pentru partidele care se vor alternative la PSD

Partidele care susțin parcursul european, civilizația occidentală și progresul spiritual și material al României trebuie să înțeleagă că cei dispuși să le voteze așteaptă în primul rând ca ele să nu semene cu PSD. Credeți că liberalii, useriștii sau pemepiștii au atins maturitatea necesară încât să facă cu adevărat o altfel de politică decât cea a populismului, manipulării și a jefuirii banului public? Pentru a afla, trebuie să îi vedem în exercițiul funcțiunii.

Însă, îmi permit să îi avertizez pe toți, că dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil! Și ca să reușească, noi toți ar trebui să fim vigilenți și reactivi! Suntem mulți, ne-am trezit din capcanele ideologiei găunoase și avem așteptări mari! Nu mai tolerăm incompetența și minciuna! Iar dacă vom deveni iar nepăsători și dezabuzați, atunci ne merităm soarta!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.