O combinație periculoasă: Uniunea Europeană, zdruncinată de coronavirus și noi valuri de emigranți. Avertismentul lui Iulian Fota


O combinație periculoasă: Uniunea Europeană, zdruncinată de coronavirus și noi valuri de emigranți. Avertismentul lui Iulian Fota

Fostul consilier prezidențial pe probleme de securitate națională, Iulian Fota, analist de politică externă, avertizează că Uniunea Europeană va fi zdruncinată intens de epidemia de coronavirus și de noile valuri de emigranți, combinația acestor probleme urmând să ”rănească grav globalizarea”.

”Combinatia asta periculoasa de epidemie si noi valuri de emigranti va ranii grav globalizarea si va zdruncina puternic UE, atacand ideea de solidaritate dar si libera miscare . In plus, ea va favoriza stilul autoritar de conducere in detrimentul celui democratic. Proaste vremuri!!!”, scrie Iulian Fota, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.