Un fost disident anticomunist face bășcălie de PSD-istul Liviu Pop: ”În ciuda mutrei de prost, i se spune micul Hoffa!”


Un fost disident anticomunist face bășcălie de PSD-istul Liviu Pop: ”În ciuda mutrei de prost, i se spune micul Hoffa!”

Disidentul anticomunist și jurnalistul Neculai Constantin Munteanu (din 1980, principala voce a postului Radio România Liberă din München) face bășcălie nimicitoare, pe Facebook, de controversatul senator PSD-ist Liviu Pop.

”În ciuda mutrei de prost, s-ar putea ca Liviu Pop să nu spună prostii când susține că are un prestigiu cât Casa Poporului. Pe plan local, omul ar fi cunoscut și sub numele de <micul Hoffa>.

Hoffa de la Jimmy Hoffa!”, scrie Neculai Constantin Munteanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.