Rareș Bogdan critică bocitoarele pesedistei Pintea chiar la televiziunea jelaniei: "Arată cât de bolnavă este România"


Rareș Bogdan critică bocitoarele pesedistei Pintea chiar la televiziunea jelaniei: "Arată cât de bolnavă este România"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat joi la Antena 3, oficina propagandistică care o jelește pe fosta ministră a Sănătății, Sorina Pintea, că "este rușinos că o țară întreagă a ajuns să facă jelanie națională uitând că doamna Pintea este acuzată că a luat șpagă din banii pe care trebuiau să-i primească oamenii pentru medicamente".

Rareș Bogdan: "Eu știu un singur lucru. Niciun funcționar public, niciun om politic, niciun om ales într-o funcție publică, niciun om desemnat într-o funcție publică nu trebuie să ia șpagă. (...) Este rușinos că o țară întreagă a ajuns să facă jelanie națională uitând că totuși doamna Pintea este acuzată că a luat șpagă din banii pe care trebuiau să-i primească oamenii pentru medicamente într-o acțiune de a stopa epidemia de coronavirus. Arată cât de bolnavă este România". 

Jurnalistă: "Este o acuzație a procurorilor. Nu are legătură cu coronavirus". 

Amintim că Antena 3 a demarat o amplă campanie anti-DNA, din nou, după arestarea preventivă a Sorinei Pintea, care s-a soldat chiar cu o manifestație pro-Pintea în Baia Mare. (citiți mai multe AICI

logogroup_RO_full-color.jpg
„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.